Koude voorgerechten
(keuze uit 2)
- Carpaccio van ossenhaas, gemarineerd in een geurig kruiden en specerijen palet, begeleid door diverse lekkernijen.
- Tartaar van verse zalm, mosterd, groene kruiden en olijfolie.
- Klassieke cocktail van Noorse garnalen, gepresenteerd op knapperige ijsbergsla, tenslotte overgoten met een whiskysausje. )
- Roosjes Ardennerham in combinatie met gekoelde meloen en een zachte Cumberlandsaus.
- Vitello Tonato, kalfslende met een tonijnsaus. (meerprijs € 3,50 p.p.)
- Carpaccio van tonijn met een paksoisalade. (meerprijs € 5,00 p.p.)
Soepen
(keuze uit 2)
- Ouderwets goed gevulde kop boerengroentesoep.
- Krachtige runderbouillon met een keur aan groene kruiden.
- Franse uiensoep.
- Tomatencrème soep met balletjes gehakt.
Hoofdgerechten
(keuze uit 3)
- Flinke varkenshaas gebakken in roomboter en overgoten met een zachte champignonsaus.
- Zachte kuikenrollade met een sausje van tuinkruiden.
- Kogelbiefstuk van de grill op een bedje van grotchampignons in combinatie met een driekleurenpepersaus.
- Gebakken kabeljauw met een zachte mosterdsaus.
- Gepocheerde zalmfilet zwemmend in een romige saus van witte wijn en verse limoen.
- Schotse ossenhaas met een saus van gepofte knoflook. (meerprijs € 9,95 p.p. )
- Graangevoerde runderentrecote met een beurre Café de Paris. (meerprijs € 6,00 p.p.)
- Parelhoen op risotto met een truffeljus. (meerprijs € 3,95 p.p.)
Nagerechten
Parade van luxe desserttaarten of een hoorntje Italiaans ijs uit de ijsfiets.