Stel zelf uw drie of viergangenmenu samen.  Vanaf 30 personen.
Driegangen keuzemenu met soep € 42,50 p.p.
Driegangen keuzemenu met koud voorgerecht € 47,50 p.p.
Viergangen keuzemenu € 53,50 p.p.

Keuze 1 week van tevoren doorgeven.
(Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om van onderstaande suggesties af te wijken.)

Koude voorgerechten

(keuze uit 2)

  • Carpaccio van ossenhaas, gemarineerd in een geurig kruiden en specerijen palet, begeleid door diverse lekkernijen.
  • Tartaar van verse zalm, mosterd, groene kruiden en olijfolie.
  • Klassieke cocktail van Noorse garnalen, gepresenteerd op knapperige ijsbergsla, tenslotte overgoten met een whiskysausje. )
  • Roosjes Ardennerham in combinatie met gekoelde meloen en een zachte Cumberlandsaus.
  • Vitello Tonato, kalfslende met een tonijnsaus. (meerprijs € 3,50 p.p.)
  • Carpaccio van tonijn met een paksoisalade. (meerprijs € 5,00 p.p.)

Soepen

(keuze uit 2)

  • Ouderwets goed gevulde kop boerengroentesoep.
  • Krachtige runderbouillon met een keur aan groene kruiden.
  • Franse uiensoep.
  • Tomatencrème soep met balletjes gehakt.

Hoofdgerechten

(keuze uit 3)

  • Flinke varkenshaas gebakken in roomboter en overgoten met een zachte champignonsaus.
  • Zachte kuikenrollade met een sausje van tuinkruiden.
  • Kogelbiefstuk van de grill op een bedje van grotchampignons in combinatie met een driekleurenpepersaus.
  • Gebakken kabeljauw met een zachte mosterdsaus.
  • Gepocheerde zalmfilet zwemmend in een romige saus van witte wijn en verse limoen.
  • Schotse ossenhaas met een saus van gepofte knoflook. (meerprijs € 9,95 p.p. )
  • Graangevoerde runderentrecote met een beurre Café de Paris. (meerprijs € 6,00 p.p.)
  • Parelhoen op risotto met een truffeljus. (meerprijs € 3,95 p.p.)

Nagerechten

Parade van luxe desserttaarten of een hoorntje Italiaans ijs uit de ijsfiets.

Copyright Restaurant De Mof / website by Yellow Lemon Tree